Älskade yoga!

När vi hör ordet Yoga väcks många känslor inom oss. Kanske kan vi förnimma en längtan efter lugn, stillhet. Eller känner vi oss direkt utmanade- att yoga är inget för mig eftersom jag inte är tillräckligt vig.. Jag bjuder in dig till  en chans att inte låta tankarna stå i vägen för något som faktiskt är bra för dig. Oavsett vem du är. Oavsett vilken kropp du har fått dig tilldelad.

Klassisk yoga och meditation tar oss till platser som är förbi den fysiska kroppen. Den tar oss till andningen, till inre omtänksamhet, och ger vi den tid så tar den oss hem. Hem till oss själva, till en plats där vi kan stå i vår sanning, opåverkade av den yttre världen. Den tar oss till vår naturliga inre glädje!

Genom Yoga Asana (kroppspositionerna), Pranayama (andningstekniker) och meditation får vi nycklar till oss själva, genom en stark kropp och ett starkt stadigt sinne. På det sättet förändrar yogan vår person, och hjälper oss hitta vårt inre ankare.

Är du ny till yoga och meditation hoppas jag kunna visa vägen till något som du så småningom kommer göra till ditt. Är du erfaren yogi ser jag fram emot att utvecklas tillsammans och ge dig ett utrymme att praktisera på!

Yoga är för alla, allt som behövs är ett öppet sinne!